10 SOALAN 'WAJIB' KEPADA WANITA SELEPAS BERSALIN.

Pasti ada kakak-kakak yang sedang nervous menghitung hari untuk menantikan hari bersejarah dalam hidup anda.

Mesti ada yang tengah terbayangkan dan tak tidur malam fikir macam mana sakitnya 'sakit nak beranak' ni.

Macam2 benda terbayang dalam kepala Melda dulu , suami Melda siap dah bersedia kalau nyawa Melda tak panjang , dia cakap , 
takpe, 'mati syahid' katanya (ke nak kahwin lain 😠).....

So Melda sharekan 10 SOALAN 'WAJIB' KEPADA WANITA SELEPAS BERSALIN..Jom layan video di bawah.👇
.

Mommies semua ada soalan lain yang korang pernah kena tanya tak..? jom SHARE kat comment box di bawah.

----------------------------------------------------------

Jangan lupa SUBSCRIBE blog kami & youtube Femes Famili 

dan LIKE & FOLLOW social media rasmi kami iaitu

LIKE Facebook Femes Famili
FOLLOW Instagram & Twitter @FemesFamili

No comments:

Post a Comment