CARA-CARA NAK DAPATKAN SUSU DAN LAMPIN SECARA PERCUMA

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Hari ni Melda nak share kan macamana cara nak dapatkan 'sample' susu dan lampin secara PERCUMA.

YA , SECARA PERCUMA !!!

mudah dan kacang je, semudah ABC...semuanya di hujung jari

1 - Klik link dibawah, ikut hati masing-masing nak cuba produk yang mana.

SUSU FORMULA





5. Abbott (Pediasure/Similac/Isomil) https://abbottnutrition.com.my/campai...




------------------------------------------------------


DIAPER








2 - Isi informasi anda seperti nama, alamat, email dan no. telefon. kalau tak isi macam mana produk nak sampai depan rumah ye tak? chia chia chia chia

3 - Tunggu produk sampai di dalam peti surat anda, ada juga yang menggunakan poslaju. Pengeposan mengambil masa selama 2-3 minggu (kebiasaanya) dan paling lama pun 2 bulan.Tapi ada juga yang hanya seminggu sahaja.

MUDAH KAN...?
MUDAH SANGAT-SANGAT.

apa lagi , cepat2 lah minta sample dari link-link yang Melda dah share kan di atas.

Di harap post Melda kali ni dapat memberi manfaat kepada anda.Jangan lupa share di Facebook anda supaya lebih ramai dapat mencuba produk2 ini. Maklumlah , tak semua bayi yang bersesuaian dengan apa jenis susu dan lampin .Betul tak..?

dah LIKE dan FOLLOW media sosial rasmi kami ?banyak lagi benda kami nak SHARE kan secara percuma sahaja.

LIKE Facebook - Femes Famili
FOLLOW Instagram & Twitter - @FemesFamili
SUBSCRIBE Youtube - Femes Famili

No comments:

Post a Comment