KFC TWISTER DATANG LAGI DENGAN DUA PILIHAN | ZESTY & SPICY & CHEEZY TWIST #MyKFCTwister

KFC datang lagi dengan dua pilihan TWISTER yang awesome , iaitu 
- Zesty & Spicy
- Cheezy Twist.

Sebagai seorang bapa yang penyayang , Mr.Femes dah 'ter'curi makan KFC Twister wife Mr.Femes , sebab satu tak cukup #MyKFCTwister

Secara personal Mr.Femes sukakan Zesty & Spicy sebab rasanya ala ala salsa , fefeeling mexican gittew , maklumlah Mr.Femes ni ada darah kacukan Mexico #LotsOfMix #perasan .Rasa sos nya yang masam ala mexico bersama ayam pedas yang rangup , ditambah pula dengan salad-salad segar , ooh kami Femes Famili ni memang hantu sayur , setiap kali makan wajib ada sayur.Jadi KFC TWISTER ni memang perfect lah untuk kami sekeluarga.

Manakala Mrs.Femes memang sukakan keju , jadi Cheezy Twist ni memang sinonim dengan diri dia.Lots of cheese dan melting dalam mulut, Yummy! Cheese yang melimpah , bersama ayam rangup KFC dan salad segar , boom perfecto! super perfect.

PROMOTION
Di dalam keadaan yang semua benda kena berjimat ni , KFC datang dengan couple set yang SUPER JIMAT , iaitu Double Twister Combo.Apa itu double twister combo.

KFC DOUBLE TWISTER COMBO
1 Cheezy Twist
1 Hot & Zesty
1 French Fries
1 Pepsi
RM 14.90

Yup! Hanya RM14.90 sahaja untuk dua orang! Amat-amat berbaloi untuk Lunch dan Dinner anda, dan ianya LIMITED TIME ONLY , jadi produk limited ni selalunya rare.Anda kena dapatkan KFC DOUBLE TWISTER COMBO ni di KFC yang berdekatan dengan anda , yang berjauhan dengan anda pun boleh , terpulang pada individu, lol. =-P


PERADUAN / CHALLENGE
Jangan lupa turut serta peraduan/challenge yang KFC sediakan , macamana tu

1- Tangkap gambar anda makan KFC TWISTER
2 - Caption kan situasi diri anda
3 - Upload di Instagram anda bersama hashtag rasmi #MyKFCTwister

Siapa tahu anda yang akan dipilih menjadi pemenang , cuba je , tak perlukan modal pun , hanya perlu muat naik di Instagram anda. #FemesFamiliDahJoin

WEBSITE & SOCIAL MEDIA
Website - www.kfc.com.my
Facebook - KFC Malaysia
Instagram - @kfcmalaysia . 

No comments:

Post a Comment