TEALIVE - FENOMENA BUBBLE TEA YANG TERBARU (PROMOSI BUY 1 FREE 1)


Tahu tak korang fenomena bubble tea yang terbaru melanda Malaysia baru2 ni, kecoh satu Malaysia dengan penjenamaan baru jenama bubble tea.

Sebagai peminat tegar minuman bubble tea Femes Famili sekeluarga cepat2 pergi serang outlet TEALIVE terdekat iaitu di The Curve , Mutiara Damansara.Agak terkejut sebab kena beratur yang agak panjang , tapi yang suprisenya lagi , walaupun beratur agak panjang tetapi servis yg mereka berikan agak pantas , cekap dan mesra.Memang respect dengan staf TEALIVE yang tak lokek dengan senyuman dan servis yang cekap dan pantas.Jadi kami tak perlu tunggu dengan lama =-), Good Job.

Seperti biasa Mr.Femes akan order feveret Mr.Femes iaitu Milk Tea with Coffe Jelly dan Melda aka Mami Femes order Green Tea with red bean.

RASA
Mereka masih mengekalkan rasa yang sama , kualiti yang sama dan awesomeness yang sama.Liat-liat jelly yang masih maintain sama dan 100% masih sedap macam biasa.To be honest my faveret Bubble Tea dari dulu sampai sekarang ialah si jenama 'purple' ni.Walaupun dia dah rebranding kepada jenama yang baru , Femes Famili masih menyokong si pemilik lama jenama 'purple' ni.

PACKAGING
Mereka masih mengekalkan warna yang seakan-akan sama iaitu ungu-ungu kebiruan dan kali ni yang nampak pembaharuan adalah effect2 bunga dan buah.Packaging dan font logo yang tampak lebih matang dan fresh.

HANDMADE BUBBLE TEA
Kami ada terbaca artikel di FB yang TEALIVE ada menghasilkan homemade pearl secara live di Pavilion , tapi belum sempat lagi untuk Femes Famili visit.Insyallah pada masa akan datang.

BELI SATU PERCUMA SATU

Anda kena dapatkan TEALIVE sekarang juga ! sebab apa? sebab mereka memperkenalkan promosi BUY 1 FREE 1 , untuk Milk Tea with Coffee Jelly dan Green Tea with Red Bean , Mr.Femes hanya perlu bayar sebanyak RM10.10sen sahaja , murah kan ! yup sangat2 murah dan sangat2 berbaloi.Macamana nak dapatkan pakej promosi ni ?

BUY 1 FREE 1 PROMOTION
ALL TEALIVE OUTLET
18 - 22 FEB 2017
1pm - 6pm only

SOCIAL MEDIA
Website - www.tealive.com.my
Facebook - Tealive Asia
Instagram - @Tealiveasia .

No comments:

Post a Comment