EPISODE 1.5 - DAY 1 - WI-FI PERCUMA DI LONDON



EPISODE 1.5 - DAY 1 - WI-FI PERCUMA DI LONDON
.
1 - Lepas letak beg jalan2 ke Camden Town, sebab tak sabar nak makan sedap2.

2 - Kalau naik escalator, pastikan berdiri belah kanan, yg ruang kiri untuk pejalan kaki.

3 - Enjoy performance di Camden Town.

4 - CARA NAK DAPATKAN WIFI PERCUMA.
a. Cari mana-mana Bank Barclays (selalunya ada di mana-mana)
b. On wifi and click 'Barclays'
c. Just say YES to terms & conditions
d. DONE! dah boleh online IG and upload InstaStory.
e. Zaman mengorat Melda 2013 dulu, kalau nak online (time kalan2 kat luar) mesti curi wifi Barclays.

5. Visit Uncle Bang-Bang and tanya "apa khabar?"

6. Grab a energy Boost from local vendor. $4.50 pound... (macam agak mahal je), tapi time tu dah penat sangat dah.

7. Makan Fish & Chips, ketchup kena beli sendiri , siapa yg makan apa2 kena ada sos tu stand by la ye...



*RM45-RM165 PERCUMA untuk percutian AirBnb pertama anda - https://bit.ly/2TrGLnL
.
*Travel secara bijak dan dapatkan cashback: http://bit.ly/femesSHOPBACK
.
*Booking hotel tanpa perlu bayaran pendahuluan: http://bit.ly/femesBOOKING
.
---------------------------
.
FEMES FAMILI TAKES EUROPE (77 DAYS)
13 may - 29 julai 2017
.
www.femesfamili.com
Facebook & Youtube : FEMES FAMILI 
Instagram & Twitter : @FemesFamil

No comments:

Post a comment

INSTAGRAM FEED

@femesfamili