LULUS UJIAN PSV BAS SEKOLAH

Permulaan tahun baru yang baik. Tahniah untuk diri sendiri sebab lulus ujian PSV van sekolah, 49/50. Salah satu je! yang aku tak puas hati, aku taktau soalan mana yang aku salah. Nak tahu sangat2. Apa-apa pun tahniah la encik Yus,macamni agaknya perasaan bila dapat markah cemerlang waktu peperiksaan. Gembira, nak nangis, riang, rasa nak beritahu semua orang. First time dapat rasa perasaan ni, maklumlah dulu sekolah malas belajar. Tapi aku rasa, aku ada penyakit lah, dah tua2 ni rasa macam dahagakan ilmu, rasa nak pergi belajar, nak duduk kat kerusi & meja & belajar. Rasa nak dengar apa cikgu cakap dan hari2 nak tambah ilmu. Tak kisah la ilmu apa2 pun. Wife aku cakap, sel-sel otak aku baru nak berhubung, time sekolah dulu dia belum ‘connect’ lagi...🧐 Mr Femes 12012020 - 10.53pm

No comments:

Post a comment

INSTAGRAM FEED

@femesfamili