BANDAR AGACIA, KOTA DISNEY YANG MATI



V
ideo ni dah lama edit, tapi lupa nak post. Dah bertahun dok simpan dalam Google Drive.


btw siapa yg dari Ipoh nak balik ke KL tu,  bolehlah singgah kat Bandar Agacia, Kampar, Perak. Nak singgah kejap untuk ambil gambar Instagram ok la, tapi kalau dari KL semata-mata nak ke Bandar Agacia memang tak berbaloi langsung. Bandar Agacia ni dah jadi ala Ghost Town aka bandar mati, cafe & kedai2 semua dah tutup. Banyak rempit lepak & anjing liar berkeliaran.


sekian

No comments:

Post a comment

INSTAGRAM FEED

@femesfamili