ALHAMDULILLAH PERNIAGAAN SEMAKIN GROW & FIRST TIME MERASA GAJI DARI ROTI JOHN BELAH TENGAH


Alhamdulillah & tahniah kat Roti John Belah Tengah , makin hari makin bz, makin hari makin bertambah order. 

.

Start full time berniaga f&b pada bulan Julai 2020 dan bulan Januari 2021 first time dapat merasa gaji (RM1200 sebulan) sebab kedai @rotijohnbelahtengah dah mendatangkan untung . Selama ni (julai-dec) hanya cukup2 makan n lepas bayar sewa. Tapi alhamdulillah tak pernah rugi atau negatif.

.

Terima kasih dato’ wan for your investment, benih dah mula mendatangkan hasil . walaupun % anda kecik tapi sudi membantu usahawan kecil macam kami. Nanti ramadhan pam la $$$ lagi hehehe 😝 #gurau.RJBT nak attack shah alam, bangi & damansara.

.

Masih bekerja sendiri, masih masak sendiri & pikul stok sendiri. Insyallah hujung tahun nak manage je & create the system. Dah berumur ni malas dah nak on the floor & lebih minat belakang tabir  #KisahYusBerdagang .


Catatan Mr.Femes

18 Feb 2021 (2.01am)

No comments:

Post a comment

INSTAGRAM FEED

@femesfamili